Office 365 for Business Xperience: een lunchtafel vol ideeën!

Office 365 is een clouddienst van Microsoft en voor veel mkb-ondernemers hét antwoord op hun ict-vraagstukken. Het pakket is zeer gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar én betaalbaar. Office 365 is platformonafhankelijk en dus bereikbaar vanaf een pc, laptop, mobiele telefoon of tablet. U en uw medewerkers hebben zo de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken en data, documenten, agenda en e-mail te raadplegen. Met Office 365 verhoogt u de productiviteit en vereenvoudigt en stimuleert u de samenwerking in teams.

 

Ervaar de voordelen

Benieuwd wat Office 365 voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan naar onze gratis en vrijblijvende Office 365 for Business Xperience. In twee uur tijd laten wij u tijdens een smakelijke en informatieve lunch zien wat de mogelijkheden zijn en kunt u zelf de voordelen ervaren. ITS IT-services is Microsoft Gold Partner en officieel Office 365 Solution Provider en kan u dus uitstekend adviseren over de mogelijkheden van Office 365.

 

Meld u aan!

Wij organiseren een Office for Business Xperience op 15, 23 en 31 maart en 8 april. Deze lunchbijeenkomst begint om 12 uur en vindt plaats in ons Xperience Center (Nieuwstraat 6b in Leidschendam). Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Neem ook gerust uw collega’s mee.

 

U kunt zich hier aanmelden

Wij zien u graag!